2022-01-31 08:24:48• hírek • Bede Emőke

Több mint 200 csomag csempészcigarettát találtak egy 63 éves nőnél

Január 28-án, 18 óra körül a határrendészek Szatmárudvari területén tetten értek egy nőt, akinél nem kevesebb mint 205 csomag, vámmentes (duty free) üzletből származó cigaretta volt.

Mivel a 63 éves asszony a dohányáruval nem tudott elszámolni, ezért a hatóság emberei a 2400 lej értékű cigarettát elkobozták, az ügyben pedig csempészet miatt nyomozást indítottak. Nem ez volt azonban az egyetlen csempészettel kapcsolatos ügy a hétvégén. Egy nappal később, január 29-én Batiz területén állítottak félre egy romániai rendszámú személyautót, melyet egy 39 éves, Szatmár megyei férfi vezetett. Mivel fennállt a gyanúja, hogy a járműben jövedéki termékeket szállítanak, a határrendészet munkatársai a hatóság szatmári székhelyére kísérték a kocsit és vezetőjét.


Az autó tüzetes átvizsgálása során, a speciálisan erre a célra kialakított rejtekhelyekről összesen 800 csomag, vámmentes üzletből származó cigaretta került elő, melyeknek összértéke 9360 lejre tehető. A határrendészet ebben az ügyben is csempészet címszóval indított nyomozást.



 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: